Ook beginnen met online coaching?
Neem dan contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan uiteraard ook telefonisch. We onderzoeken dan je coachvraag en bespreken hoe online coaching je gaat helpen om je doel te bereiken. Na afloop stuur ik je een concreet plan van aanpak samen met de offerte.

Wanneer je akkoord gaat met het voorstel, starten we het traject: ik maak dan een account voor je aan in het coachsysteem en stuur je het eerste bericht. Vanaf dan ontmoeten we elkaar steeds online en soms tussentijds ook nog telefonisch. Binnen afzienbare tijd, in jouw tempo, heb je dan je doel bereikt.
Video: effectieve online coaching, zo werkt het.
Folder e-Coaching
e-Coaching, lees meer:
inzicht door te schrijven
Goede keus!
positieve stimulering
Goede keus!
snel tot de kern komen
Goede keus!
duurzamere verandering
Goede keus!
kleinere actiestappen
Goede keus!
sneller resultaat
Goede keus!
grotere betrokkenheid
Goede keus!
zeer flexibele begeleiding
Goede keus!
e-Coaching brengt je:
e-Coach Registervermelding
e-Coaching is een nog vrij nieuwe vorm van begeleiden die sterk in opkomst is, juist vanwege de grote flexibiliteit en effectiviteit. Zoals gezegd gaat deze coaching geheel online en is daarmee dus plaats- en tijdsonafhankelijk. Dat maakt het echt laagdrempelig.  e-Coaching is altijd maatwerk en ingericht naar aanleiding van jouw specifieke vraag en wensen. Het is daarmee dan ook echt wat anders dan een online zelfhulpmodule, online therapie, of coaching via Skype. Om je privacy te waarborgen werken we in een beveiligde online werkomgeving.

Kortom: snel aan de slag, geen reisafstand en aan jou de keuze waar en wanneer je wil werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling! Hoe flexibel wil je het hebben!?

e-Coaching: wat anders dan online therapie

Als e-Coach heb ik via gerichte scholing de specifieke vaardigheden en ervaring opgedaan die nodig is om je deskundig en adequaat te begeleiden. Mijn aanpak is gebaseerd op het 'Accelerated Behavioral Change Model' (ABC-model). Dit 3-fasen model onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter, en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze aanpak leent zich uitstekend voor vrijwel alle vragen op het gebied van o.a. loopbaanontwikkeling en psychologische hulp, en biedt duurzame resultaten in kortere tijd dan bij de 'reguliere coaching'. Met de Stresstest heb je helemaal een vliegende start!

Duurzame resultaten al in enkele weken

Liever helemaal zelf bepalen hoe en op welke momenten je aan de coaching werkt? Met e-Coaching (online begeleiding) kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent. Geen gedoe dus!

Coaching is een professie, e-Coaching een specialisatie

COACHING ZONDER GEDOE

Vind mij ook op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedInStronks Psychologie op FacebookBert Stronks op TwitterStronks Psychologie op Google+Stronks Psychologie op LinkedIn
Navigatie
Artikelen
Loopbaan en werk
Gezond en stressvrij werken
Kortdurende psychologische coaching
Contactinformatie
Stronks Psychologie
Het Nieuwe Land 8
6828 DZ Arnhem
Tel.: 06-29371983
stronks-psychologie.nl
KvK: 60604301
06-29371983
Arbeidspsycholoog
Specialist in advies en coaching voor Mens & Werk
Stronks Psychologie
Arbeidspsycholoog, loopbaancoach en coach in Arnhem