BEL MIJ HIEROVER
Video: effectieve online coaching, zo werkt het.

Online coaching
Bert Stronks
inzicht door te schrijven
Goede keus!
een deskundige coach
Goede keus!
snel tot de kern komen
Goede keus!
duurzamere verandering
Goede keus!
kleinere actiestappen
Goede keus!
sneller resultaat
grotere betrokkenheid
Goede keus!
zeer flexibele begeleiding
Goede keus!
Dit mag je verwachten:
Goede keus!
e-Coach Registervermelding
We starten altijd met een telefonisch intakegesprek. Daarin vertel ik je meer over hoe online coaching gaat en bespreken we waar je aan wilt gaan werken. Daarna stuur ik je een voorstel met daarin de verwachte tijdsduur van het traject en ook de kosten. Ga ja akkoord, dan kun je direct van start met jouw coachtraject. Ik maak een account voor je aan in het coachsysteem en stuur je het eerste bericht.

Vanaf dan ontmoeten we elkaar steeds online via beeldbellen en geschreven berichten. In de eerste paar contacten verdiepen we jouw coachvraag verder om daarna toe te werken naar de door jou gewenste situatie. Juist het uitproberen van ander gedrag, of het oefenen met nieuwe vaardigheden is waar online coaching het meeste effect heeft. Er is dus ruim de gelegenheid om, met de online coach bij de hand, in de praktijk te oefenen. Binnen afzienbare tijd, in jouw tempo, heb je dan je doel bereikt!!

"Beginnen met online coaching is echt supereenvoudig"

Bij veel hulpverleners kun je gewoonlijk alleen op afspraak terecht. Niet zelden krijg je ook met een wachtlijst te maken. Vervelend wanneer je een urgente hulpvraag hebt of eindelijk de moed hebt gevonden om hulp te vragen... Met behulp van de huidige technieken wordt het inzetten van hulp een stuk eenvoudiger, je kunt elkaar immers ook online ontmoeten. Veel coaches gebruiken hiervoor e-mail. Dat is handig en een leuke aanvulling op je coachtraject, vrijwel iedereen heeft immers een e-mailaccount. Veilig is het echter niet. Vaak ook weinig overzichtelijk tussen al je andere berichten en nieuwsbrieven. En wie kan er nog meer in deze persoonlijke berichten meekijken?

Wil je snel starten met gedegen hulp, dan heb je hier de mogelijkheid om je gehele coachtraject zo vorm te geven dat wij elkaar niet fysiek hoeven te ontmoeten. Dit kan, in overleg, ook in de avond of een zaterdag. Het is zelfs mogelijk om onze contacten geheel 'asynchroon' te houden: we werken dan uitsluitend via geschreven berichten waarbij we zelf bepalen wanneer we dat doen.

Kortom: snel aan de slag, geen reisafstand en aan jou de keuze waar en wanneer je wil werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling! Hoe flexibel wil je het hebben!?
Deze vorm van coaching is makkelijk in te passen in je dagelijks leven
Online begeleiding is een nog vrij nieuwe vorm van begeleiden die sterk in opkomst is, juist vanwege de grote flexibiliteit en effectiviteit. Zoals gezegd gaat deze coaching geheel online waardoor je niet afhankelijk bent van afspraken op locatie. Dat maakt het echt laagdrempelig en tijdbesparend.
Dit is altijd maatwerk. Op basis van jouw specifieke vraag en wensen stellen we een traject samen met enkele (of al) deze onderdelen: beeldbellen, chatten, geschreven berichten en online zelfhulpmodules. Om je privacy te waarborgen werken we steeds in een beveiligde online werkomgeving.

Online coaching: niet zomaar internet therapie

De online coach werkt op afstand en is toch persoonlijk dichtbij...
Als psycholoog heb ik via gerichte scholing de specifieke vaardigheden en ervaring opgedaan die nodig is om je deskundig en adequaat te begeleiden, ook online. Mijn aanpak is, onder andere, gebaseerd op het 'Accelerated Behavioral Change Model' (ABC-model). Dit 3-fasen model onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter, en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze aanpak leent zich uitstekend voor veel vragen op het gebied van o.a. loopbaanontwikkeling en psychologische hulp. Net als bij de reguliere coaching gaan we voor duurzame resultaten.

Duurzame resultaten al in enkele weken

Snel en duurzaam resultaat door een onderscheidend coachmodel
Liever helemaal zelf bepalen hoe en op welke momenten je aan de coaching werkt? Met online coaching kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent. Dus geen gedoe met reistijd en agendaplanning!

Coaching is een professie, online coaching een specialisatie

COACHING ZONDER GEDOE

Stronks Psychologie
STRONKS PSYCHOLOGIE
Specialist in advies en coaching voor Mens & Werk
Arbeidspsycholoog